Skip to content

VLOEISTOF – WE ARE IN THIS TOGETHER

VLOEISTOF – WE ARE IN THIS TOGETHER

Jij ziet de omgeving waarin je dagelijks bent, waarschijnlijk vaak als vanzelfsprekend. Maar dat is ze niet: ze is het gevolg van onderlinge menselijke en persoonlijke interactie. Ze is niet stabiel of statisch, eerder een groot bewegend organisme.

Iedere persoon die zich erin beweegt, beïnvloedt de anderen om zich heen. Deze dansinvasie laat zien hoe we als mens samenwerken en daardoor onze omgeving zelf en samen vormgeven. Van moment tot moment navigeren we tussen autonome keuzes en het afstemmen op de ander.

We Are In This Together gaat in juni 2023 in première. De Vloeistof dansers maken de dansinterventie ter plekke, een avontuur voor jou als bezoeker, maar ook voor hen. Zij bewegen tussen de passanten en/of bezoekers. Ze gaan interactie aan, kruisen je pad, creëren ademruimte en visualiseren uitkijkpunten. De dansinvasie wordt versterkt door live gemaakte elektronische muziek. 

Zin gekregen om mee te dansen? Dat kan! Na de performance organiseren ze een workshop waarin je al dansend door de stad kunt trekken.

Credits

Choreografie: Anja Reinhardt
Muziek: Fred Jacobsson 

Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Tilburg, Jacques de Leeuw Stichting 

Site de la compagnie

  • 25/06/2022
  • Doorlopend
  • Aan jou om te ontdekken!
  • tout publiek